Fethiye - Marmaris - Fethiye Yat Turu Rotamız

Fethiye çıkışlı; Marmaris, Dalyan Ekincik ve Göcek adalarını kapsayan yat turu güzergahımızın detayları için tıklayınız...

Fethiye - Marmaris - Fethiye Yat Turu Rotamız

Fethiye - Marmaris - Fethiye
(7 gün)

1. Gün: Fethiye
Dalaman'dan Fethiye limanındaki tekneye transferler. Akşam yemeği ve geceleme Fethiye limanında veya yakındaki bir koyda.

2. Gün: Fethiye - Tersane Adası – Ağ Limanı
Kahvaltı ve brifingin ardından, sahilde bir Roma ve Yunan tersanesinin kalıntılarını görebileceğiniz Tersane Adası'nda öğle yemeği için sahil boyunca yola çıkacaksınız. Geceleme Ağ Limanı'ndaki doğal koyda yapılır.


 

3. Gün: Ekincik (Dalyan ve Kaunos - isteğe bağlı gezi)
Güzel Ekincik bölgesi için erken bir başlangıç. Huzurlu bir koyda demir attıktan sonra, ya gemide kalma ya da isteğe bağlı olarak Dalyan ve Kaunos'a bir nehir tekne gezisi yaparak kaya yüzüne inşa edilmiş bin yıllık eski mezarları görme seçeneğine sahip olacaksınız. Kaunos antik kentini keşfedin, çamur banyosu yapın ve Kaplumbağa Plajı'nda rahatlayın.

4. Gün: Cennet Adası - Marmaris
Sabah kahvaltısının ardından yola çıkarak, akşam yemeği ve geceleme için Marmaris'e varmadan önce Turunç Bükü'nde veya güzel Cennet Adası'nda yüzme ve öğle yemeği için zamanınız olacak.

5. Gün: Kumlubük - Semizce Koyu
Sabah kahvaltısının ardından Marmaris'ten ayrılarak öğle yemeği için mola verecek ve Kumlubük Koyu'nda yüzüp, akşam yemeği ve geceleme için ıssız bir koy olan Semizce'ye doğru yola çıkacaksınız.


 

6. Gün: Kuyruk Burnu – Göcek Koyları
Güzel Göcek Koyları için erken bir başlangıç, kahvaltı için Kuyruk Burnu'nda mola ve sonunda Batık Hamam Koyu'nun huzuruna varma. Geceleme sakin Bedri Rahmi veya Sarsala Koyu'nda yapılır.

7. Gün: Göcek Koyları – Fethiye Körfezi
Öğle yemeği ve Yassıca Adası'nda yüzme dahil Fethiye Körfezi'ndeki diğer güzel yerleri ziyaret etmek için kahvaltıdan sonra yelken açın. Fethiye'ye geri dönerken gemideki son geceniz huzurlu Samanlık Koyu'nda geçirilir.

8. Gün: Fethiye
Kahvaltı ve son bir yüzmenin ardından Fethiye'ye dönüş, guletiniz ve mürettebatınızla vedalaşma zamanı.