Fethiye - Ölüdeniz Yat Turu Güzergahı

Fethiye çıkışlı; Ölüdeniz, Dalyan Ekincik ve Göcek adalarını kapsayan yat turu güzergahımızın detayları için tıklayınız...

Fethiye - Ölüdeniz Yat Turu Güzergahı

 

Aşağıda özel yat turları için örnek bir güzergah sunulmuştur. Lütfen şunu dikkate alınız ki, tur size özel olduğu için , her zaman rotada değişiklik yapma hakkınız vardır. Kaptanlarımız rota tercihlerinize göre hareket etmekten memnuniyet duyacaklardır. Fakat; hava ve deniz koşullarını dikkate alarak, son kararı kaptanlarımız vereceklerdir. 

Fethiye - Oludeniz - Ekincik - Gocek - Fethiye
(7 Gün)

1. Gün: Fethiye

Dalaman Havalimanından Fethiye limanındaki teknenize transferiniz gerçekleştirilecek. Teknemiz ve tur boyu izlenecek rotamız ile ilgili genel bir bilgilendirme yapılacaktır. Sizlerin tekneye geliş saatinize göre yakın bir koyda yada Fethiye limanında geceleme yapılacaktır.

2. Gün: Turunç Pınarı – Gemiler Adası

Kahvaltıdan sonra öğle yemeği ve yüzme için Turunç Pınarı'na geçilecektir. Akşam yemeği ve geceleme için Gemiler Adasına demir atılacaktır.

3. Gün: Ekincik – Dalyan/Kaunos
After an early start and a swimming stop at Dişibilmez Bay, set off for Ekincik harbour for lunch. In the afternoon, a tour may be made of Dalyan and the ruins of Kaunos (optional and extra). Overnight is spent in Ekincik harbour.

4. Gün: Ağ Limanı & Hamam Koyu

Kahvaltıdan sonra Ağ Limanı'na geçeceğiz. Daha sonra Hamam Koyu'na geçilecek ve geceleme burada yapılacaktır.

5. Gün: Bedri Rahmi Koyu & Tersane Adası

Kahvaltıdan sonra ünlü Bedri Rahmi Koyu'na hareket edilecek. Öğle yemeği ve yüzme için gün boyu bu koyda kalacağız. Akşam yemeği ve geceleme için Tersane Adası'na geçilecektir.

6. Gün: Göcek

Kahvaltıdan sonra Göcek'e yelken açağız. Gün boyu Göcek limanında kalıp, akşam yemeği ve geceleme için Göcek Adası'na geçeceğiz. 

7. Gün: Kızıl Ada –- Fethiye

Kahvaltıdan sonra Kızıl Ada'ya yelken açacağız. Öğle yemeğimizi burada yedikten sonra akşam için Samanlık Koyu'na ya da Fethiye'ye geçeceğiz. 

8. Gün: Fethiye
Kalvaltı sonrasında vedalaşacağız.